DISCOGRAFIE

Ruud heeft in de loop der jaren aan een fors aantal CD's zijn medewerking verleend. Hieronder treft u een nauwelijks volledige opsomming aan. Sommige zijn nog verkrijgbaar, bij diverse leveranciers. Wilt u meer weten, neem dan even contact op

Stille Nacht

"Stille Nacht" . Een CD gemaakt in samenwerking met de sopraan Judith Petra (and friends) met, zo laat zich raden, kerstrepertoire (2009). De CD is verkrijgbaar via Ruud, neem contact op. fragment:

Verbondenheid

"Verbondenheid". Een CD gemaakt in de samenwerking met de andere deelnemers fragment: Kyrieaan BLOM (2009). Eigentijdse bewoordingen en muziek voor de traditionele mis: Kyrie, Gloria, Credo, Sanctus en het Agnus Dei. De CD is verkrijgbaar via BLOMproducties. Klik op de hoes en lees meer.

Zeg, moet je horen

"Levend Houden". Een CD gemaakt in de samenwerking met de andere deelnemers fragment: Levend Houdenaan BLOM (2008). Liederen rond de paas- en pinkstertijd. De CD is verkrijgbaar via BLOMproducties. Klik op de hoes en lees meer.

Zeg, moet je horen

"Zeg, moet je horen... ". Een dubbel-CD gemaakt in de samenwerking met de andere deelnemers fragment: Vrede, vrijheid, vriendschapaan BLOM (2007). Liederen voor kinder- en jeugdkoren. De CD is verkrijgbaar via BLOMproducties. Klik op de hoes en lees meer.

Met Zijn stroming mee

"Met Zijn stroming mee". Een CD gemaakt in de samenwerking met de andere deelnemers fragment: Brood van Eenheidaan BLOM (2006). Liederen voor de koorpraktijk. De CD is verkrijgbaar via BLOMproducties. Klik op de hoes en lees meer.

In stof geschreven....Door de ogen van...

"In stof geschreven...Door de ogen van..". CD gemaakt met fragment: Kostbaar BLOM (2005). Een muzikaal kerstverhaal, een reeks acclamaties en twee versies van het "Onze Vader". De CD is verkrijgbaar via BLOMproducties. Klik op de hoes en lees meer.

Quatre-mains concert met Carin van den Tillaar

Quatre-mains concert met Carin van den Tillaar in de Kerk van fragment: Spanish Dances van MoszkowskiMarkenbinnen (2005). Werken van o.a. Mozart, Grieg, Schubert, Fauré en Ravel. Neem contact op voor meer inlichtingen.

Stills

Stills. Verstilde melodieën voor piano en fluit (2003). Opnamen van Ruud in samenwerking met fluitist Robert Pot. Neem contact op voor meer inlichtingen.

Om Ontmoeting

Om Ontmoeting.
Met het Nationaal Jongerenkoor en sopraan Judith Petra (2003). Verkrijgbaar via Code-Music

Zomaar onderweg

Ook deze CD is gemaakt met BLOM (2002). Op de c.d. 'zomaar fragment: "Zomaar"onderweg' zijn 11 jongerenkoorliederen opgenomen. Bundel en CD zijn nog steeds verkrijgbaar via BLOMproducties. Klik op de hoes en lees meer.

The Cast in Concert

The Cast in Concert. Live registratie van een concert van The Cast (2002). Neem voor meer informatie contact op met The Cast

Het Buitenleven Bezongen

Het buitenleven Bezongen. Concert van het Thomson Ensemble o.l.v. Talitha vd Spek in de N.H. kerk te Wormerveer (2002). Neem contact op voor meer inlichtingen.

Ave Maria

Ave Maria. Een unieke CD met elf verschillende zettingen van het bekende Ave Maria met de Fragent: Ave Mariasopraan Judith Petra (2001). Neem contact op voor meer inlichtingen.

Words ans Sounds of Christmas

Words & Sounds of Christmas. Kerstconcert in de NH Kerk van Markenbinnen (2001). Met medewerkingfragment: Sussex Carol van Judith Petra, Cees van Maanen, Pim Zandstra en het koor van Markenbinnen. Neem contact op voor meer inlichtingen.

Espana

Espanã. Spaans concert van het Thomson Ensemble o.l.v. Hannie Slingerland in de N.H. kerk te Wormerveer (2001). Neem contact op voor meer inlichtingen.

Koffieconcert in Lisse

Live-regisratie van koffieconcert in de Agathakerk in Lisse (2001). Ruud Luttikhuizen en Martijn Mansvelder, cello. Neem contact op met de Stg Vrienden van het Adema-orgel te Lisse voor meer inlichtingen.

Concert met nonsensteksten

Concert met Nonsensteksten van het Thomson Ensemble o.l.v. Hannie Slingerland in de N.H. kerk te Wormerveer (2000). Neem contact op voor meer inlichtingen.

We're going to the movies

Registratie van een concert van The Joy, christelijk gemengd koor te Bennekom (1999). Met medewerking van Maaike Widdershoven, Wout Wierda en Martijn Sanders. Neem contact op met The Joy voor meer inlichtingen.

Valentijnsconcert

Valentijnsconcert van het Thomson Ensemble o.l.v. Hannie Slingerland in de kerk van Markenbinnen (1999). Neem contact op voor meer inlichtingen.

Sentimental Journey

Hoogtepunten uit het repertoire van The Joy, christelijk gemengd koor te Bennekom (1997). Neem contact op met The Joy voor meer inlichtingen.